Regisseur Jordan De Deken

We stellen je graag voor aan Jordan De Deken. Jordan is masterstudent filmregie aan EHB-RITCS en sinds kort freelance regisseur en producent. Hij zal gedurende het festival te vinden zijn tussen de muzikanten, in het publiek en achter de coulissen. Gewapend met zijn filmcamera zal hij de vier zondagen op beeld vastleggen. Zo kunnen jullie achteraf deze muzikale momenten nabeleven en blijven koesteren.

"Voor mij spreken beelden waar woorden te kort komen. Al van kleins af aan observeer ik de wereld alsof ik naar een schouwspel kijk.  Ik neem graag de tijd om te vertragen en stil te kijken naar een wereld die steeds sneller draait. Het doel is om met mijn beelden wat meer spanning, emotie en smaak in het leven te brengen. Wat ik zie en daar bij voel te delen met anderen." - Jordan De Deken

 
IMG_0218.JPG
Clara Evens